Alla inlägg den 16 mars 2013

Av Elvira - 16 mars 2013 09:19

Jey det är helg! 

Jag har varit jätte trött hela veckan så det är skönt nu att det är helg. Jag har haft nationella prov denna veckan så det pirrar loss i magen. Men jaja, synd att melodifestivalen har slutat. Jag har ju ingenting att se på tv nu. Vad brukar du se på? Jag ska bara slappa hela helgen nu och äta godis!!! Vad brukar ni göra på helgerna?? Jag var så fruktansvärt tråkig igår så jag städade hela mitt rum. Oj vad det var jobbigt och rensa alla lådor. Jag fick för mig att jag skulle rulla alla garnnystan till bollat och det tog typ 3 timmat för mig. Man kan förstå att jag hade skit ont i händerna sedan. 


Jag fick panik i onsdags när jag kom hem för att mormor hade varit inne i mitt rum och försökt städa! Hon hade flyttat på allting i min garderob och tryckt in det så att man inte kunde dra ut lådan. Jag fick dra ut alla kläder och när man inte drar ut lådan skit långsamt så rasar den och  jag drog ut den längst upp så alla tre lådor rasade och dom fastnade så jag fick inte bort dom. Ååååå jag blev så himla arg. Jag har också varit på intervjun för musik klass och det gick piss dåligt men vi får hålla tummarna ändå. 

Ha en go helg puss och kram skummbannan! 

Presentation


Hej jag heter Elvira och här är min blogg:) Läs och titta och lär dig känna mig. Har också en hel den pyssel in min blogg:)

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni att jag ska göra för vlogg?
 smink
 baka
 50 saker ni kanske inte visste om nig
 visa hur man sätter upp håret i dounat

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

kannin

muspekare kanninhuvud vit

Easter Bunny

Muspekare

Cute Box Frog

Kanin

Bobblehead Bunny

Kanin

Bobblehead Bunny

Ovido - Quiz & Flashcards